حكایت آزادگی سه شنبه تا پنجشنبه از ساعت 21:10 به مدت 20 دقیقه

رادیو معارف

حكايت آزادگي

یك روایت تكان دهنده از ده سال اسارت

برنامه «حكایت آزادگی» از رادیو معارف با روایت‌های تكان‌دهنده و عبرت‌آموز سرتیپ دوم محمدحسین انصاری، از آزادگان سرافراز دفاع مقدس، همراه شنوندگان شد.

1404/07/15
|
11:47

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، در تازه‌ترین قسمت از برنامه «حكایت آزادگی» شنوندگان رادیو معارف پای خاطرات و روایت‌های سرتیپ دوم محمدحسین انصاری نشستند؛ آزاده‌ای كه ده سال از عمر خود را در سیاه‌چال‌های مخوف رژیم بعث عراق گذراند.
انصاری در این گفت‌وگو بیان كرد: «در سال 1359 در جریان یك عملیات شناسایی به اسارت نیروهای عراقی درآمدم و به مدت ده سال در زندان‌های مخفی عراق نگهداری شدم؛ در حالی كه هیچ ارتباطی با صلیب سرخ و خانواده‌ام نداشتم.»
او از شرایط دشوار اسارت گفت و افزود: «یك سال و نیم تمام اجازه خروج از سیاه‌چال را نداشتیم تا حدی كه دیگر روز و شب را تشخیص نمی‌دادیم. وقتی پس از مدت‌ها اجازه هواخوری دادند، تابش آفتاب بر بدنمان چنان شدید بود كه چند نفر بیهوش شدند.»
انصاری همچنین از ابتكار و ایثار آزادگان گفت و خاطره‌ای شنیدنی را بیان كرد: «در زندان ابوغریب با استفاده از پوست انار، باتری تر ساختیم تا بتوانیم رادیویی كوچك را روشن كرده و از اخبار ایران باخبر شویم.»
در ادامه برنامه، حجت‌الاسلام والمسلمین نادم، راوی دفاع مقدس، با اشاره به روحیه ایمانی و علمی آزادگان گفت: «آنان در سخت‌ترین شرایط، سیاه‌چال‌ها را به مدرسه‌ای برای رشد تبدیل كردند؛ برخی از آنان در اسارت حافظ قرآن و نهج‌البلاغه شدند و با سوادتر از گذشته به میهن بازگشتند.»
بخش دیگری از این برنامه نیز به حكایتی از دوران دفاع مقدس با عنوان «تنبیه شیرین» اختصاص داشت كه به روایت طنزآمیز و معنوی شهید رستمی و روحانی گردان انصارالحسین (ع) می‌پرداخت.
برنامه «حكایت آزادگی» با هدف بازخوانی خاطرات آزادگان سرافراز و تبیین فرهنگ صبر و ایثار، از رادیو معارف پخش می‌شود. شنوندگان می‌توانند نظرات و پیشنهادهای خود را از طریق شماره‌تلفن 025-32955151 و سامانه پیامكی 30000553 با این برنامه در میان بگذارند.

دسترسی سریع
حكایت آزادگی